Konkursi me temën 𝗟𝗜𝗥𝗜𝗔, ka Filluar!

Ç’është liria?
Si mund ta shprehim atë?
Sa rëndësi ka për ne si individë të jetojmë në liri?

Këto dhe shumë surpriza të tjera na presin!

𝙇𝙄𝙍𝙄𝘼 Një konkurs për ty!
Check our video

Kushte per te marre pjese ne konkursi:

✔️Mosha 𝟭𝟮 – 𝟵𝟬 𝘃𝗷𝗲𝗰
✔️Përgatit një punim në pikturë, skulpturë, poezi, film të shkurtër, muzikë, kërcim etj.
✔️Dërgo një foto ose video të punimit me emrin tënd te b.hysenaj@shkbsh.com ose në WhatsApp në numrin 0682019860
✔️Dorëzo materialin deri në dt 𝟮𝟭 𝗚𝘂𝘀𝗵𝘁 𝟮𝟬𝟮𝟬
✔️Ne do të postojmë punimin tuaj në faqën tonë.
✔️Do të ndahen 2 çmime, Çmimi i Jurisë dhe Çmimi i Medias Sociale. Postimi që ka numrin më të lartë të pëlqimeve do të jetë fitues.
✔️Të gjithë pjesëmarrësi në konkurs do të jënë protagonistë në një ekspozitë me të gjitha punimet!
Don’t forget to check our video on Youtube
Suksese
You can follow us on Instagram and Facebook too